آموزش انتقال سایت جوملا از لوکال هاست به سی پنل
ابتدا از طریق نرم افزار Cute ftp به سایت متصل می شویم ، یوزر و پس هاست را وارد می کنیم . البته از طریق خود هاست هم امکان اتصال وجود دارد ولی سرعت کار با این برنامه بسیار بیشتر خواهد بود.
نکته : در برخی از مواقع ممکن است فضای هاست ما دارای حجم ۲۰۰ مگابایت یا کمتر باشد و هنگامی که کل سایت را یکجا فشرده می کنیم ممکن است از حجم هاست ما بیشتر شود. در این صورت باید به صورت بخش ، بخش ؛ سایت را از روی لوکال هاست به سرور منتقل کرد.
نکته : نام دامنه و مسیرهایی که در این آموزش انتخاب شده است به صورت فرضی می باشد و شما باید از اطالاعات خود به جای نام های پیش فرضی که در این مقاله استفاده شده استفاده کنید.
به هاست رفته و فایل زیپ را از حالت فشرده شده خارج کنید و سپس فایل زیپ شده را پاک کنید. برای مراجعه به هاست لینوکس (با کنترل پنل cpanel) ابتدا اسم دامنه را زده و سپس اسلش + سی پنل ! مانند :
http://parsdatam.ir/cpanel
- ۱) تنظیمات سایت پس از آپلود کامل:
درست کردن دیتابیس در هاست (به هاست رفته و از قسمت databases گزینه MySql databse را انتخاب کنید.پس از ساختن دیتابیس و یوزر مورد نظر و انجام تنظیمات آن نوبت به انتقال دیتابیس از لوکال به هاست می باشد… :
برای اینکار ابتدا به لوکال هاست رفته و برروی phpmyadmin کلیک کنید و دیتابیس مورد نظر را انتخاب کرده و خروجی بگیرید و یا به اصطلاح Export کنید.
پس از اتمام خروجی گرفتن از دیتابیس در لوکال، نوبت به انتقال دیتابیس می رسد. برای اینکار به هاست مراجعه کرده و در قسمت databases روی گزینه phpmyadmin کلیک کرده و دیتابیس مورد نظر را انتخاب کنید و سپس دیتابیسی که قبلا از لوکال Export کرده بودید رادر اینجا Import کنید.
- ۲) تنظیماتphpدر هاست:
ابتدا وارد file manager درهاست شده و فایل configuration.php را انتخاب می کنیم و سپس بروی گزینه edit کلیک نمایید و صفحه ای برای ما باز می شود که می توانید از طریق آن ، کد ها را ویرایش کنید .
قسمتهای زیر باید در فایل configuration.php تغییر پیدا کند:
public $user = ‘root’;
public $password = ‘376udbs7u@}slg’;
public $db = ‘parsdatam’;
که به جای موارد بالا ، یوزر و پسورد و نام دیتابیسی که قبلا در هاست ساخته اید را وارد نمائید.
همچنین قسمتهای زیر باید تغییر یابد:
public $log_path = ‘C:\\xampp\\htdocs\\pars/logs’;
public $tmp_path = ‘C:\\xampp\\htdocs\\pars/tmp’;
یعنی باید آدرس یا مسیر پوشه عوض شود و به صورت آدرس پوشه ی هاست تغییر پیدا کند. مانند مثال زیر آدرس تغیییر می کند:
ضمنا یک اسلش می گذاریم /
public $log_path = ‘/home/tehranfi/pulic_html/logs’;
public $tmp_path = ‘/home/tehranfi/pulic_html/tmp’;
کار تمام است به همین راحتی ، تنها کافیست آدرس سایت را در مرورگر خود بزنید.
موفق و سربلند باشید/
نویسنده : امیرعلی نیک آیین